Over Forschelen

Constructiebedrijf sinds 1987

Huub Forschelen richtte in 1987 zijn constructiebedrijf op. Startend als eenmanszaak groeide het bedrijf snel en al gauw werd verhuisd vanuit Thorn naar Ittervoort, waar ook de eerste medewerkers in dienst kwamen.

Nieuwe bedrijfshal

Ook deze werkplaats groeide al snel uit haar voegen. Forschelen bouwde in eigen beheer een nieuwe bedrijfshal op het nog volledig onbebouwde uitbreidingsplan van Industrieterrein Ittervoort. In 1994 was de nieuwbouw een feit en verhuisde het bedrijf naar de huidige locatie aan de Afrikastraat 3 te Ittervoort.

Ruim 30 medewerkers

Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een onderneming met ruim 30 medewerkers die een grote diversiteit aan projecten ten uitvoer brengen, gericht op industriebouw, constructiewerk, renovatie en dakwerken. Zoon Jeroen Forschelen staat inmiddels aan het roer van deze onderneming.

Promo

Keurmerken

Constante kwaliteit is een garantie bij Forschelen. Wij kunnen deze kwaliteit garanderen doordat elk bouw- of renovatieproject en elke constructieopdracht volledig door onze specialisten wordt uitgevoerd en beheerd. Van tekening en productie tot en met transport en montage. 

  • vca
  • metaalunie